23948sdkhjf

Elektronik-konsulenter fordobler omsætning og indtjening

Både bruttofortjeneste og årets resultat nåede nye højder hos konsulent- og udviklingsvirksomheden Embedded People.
Bruttofortjenesten hos konsulentvirksomhed nåede op på 11,5 millioner kroner i seneste regnskabsår mod 4,9 millioner i 2011/12, og resultatet før skat endte på 3,6 millioner kroner. Det er mere end en fordobling i forhold til 2011/12, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

- Det er mere end en fordobling af resultatet både på top linjen og på bundlinjen, og det er meget tilfredsstillende, når vi sammenligner os med vores konkurrenter, og at krisen endnu ikke har sluppet Danmark, siger direktør Lars Blauenfeldt i pressemeddelelsen og tilføjer.

- Det har været et fantastisk år for Embedded People, mange nye kunder er kommet til, og de eksisterende er holdt ved, hvilket er resultatet af god og kvalitetsbevidst service ydelser.

To kontorer
Embedded People er en dansk konsulent- og udviklingsvirksomhed, der leverer know-how og ressourcer til udvikling af elektronik og software hovedsagligt i danske virksomheder. Embedded People leverer specialister og generalister til opgaver eller uddannelse inden for projektledelse, software og embedded elektronik udvikling.

Embedded People har kontorer placeret i både København og Århus.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078