23948sdkhjf

Rekordomsætning hos Ambu

Den danske producent af hospitalsudstyr købte sig til vækst i det seneste regnskabsår, og indtjeningen følger godt med.
Købet af Kings Systems gav et hop i omsætning i 2012/2013 hos Ambu. Den organiske vækst hos virksomheden var på seks procent, så samlet gav det en rekordomsætning på 1,383 milliarder kroner. Det er en stigning på 338 millioner i forhold til året før.

- Ambu har i regnskabsåret arbejdet med integration af de tre tilkøbte virksomheder og leverer samtidig en stærk indtjening og en robust organisk vækst på 6 procent. Vi igangsatte ambitiøse mål i 2009 og har nu et stærkere, større og mere konkurrencedygtigt Ambu. Med de seneste tilkøb af virksomheder samt lancering af nye innovative produkter vil Ambu de næste fire år fortsætte væksten og øge indtjeningen væsentligt, siger administrerende direktør Lars Marcher i ledelsesberetningen.

Indtjeningen steg også i seneste regnskabsår. EBIT før særlige poster endte på 161 millioner kroner, og det var en stigning på 10 millioner.

Forventningerne til 2013/2014 er en organisk vækst på 5-7 procent og en EBIT-margin på 12-14 procent, skriver virksomheden i sit regnskab.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093