23948sdkhjf

C.K. Produktion – nu på nye hænder

C.K. Produktion A/S iværksatte for godt et år siden et generationsskifte, og nu er de tidligere ejere klar til at sige endelig farvel. Den nye ejerleder, Alfred skov Madsen, står klar til at drive virksomheden videre i samme ånd som hidtil.
C.K. Produktion i Billund har nu gennemført det generationsskifte, som virksomheden iværksatte for godt et år siden. De to tidligere ejere tager i dag afsked ved en reception efter at have drevet virksomheden i 28 år. Kurt Nissen går på efterløn, mens Christen Skytte går på pension.

Kører videre i samme ånd
Alfred Skov Madsen har været ansat i C.K. Produktion siden 1992, bl.a. i rollen som projektleder på udviklingsopgaver. Han står nu klar til at føre virksomheden videre.

- Jeg tror ikke, vores kunder kommer til at mærke de store ændringer til generationsskiftet, da der ikke er planlagt væsentlige forandringer i firmaets forretningsområder, fortæller Alfred Skov Madsen og fortsætter:

- Kurt og Christen så gerne, at det blev en medarbejder, der ville drive virksomheden videre. Og eftersom jeg har været i C.K. Produktion i 15 år, er de trygge ved at overdrage ansvaret til mig. Så nu håber jeg, at jeg kan leve op til deres forventninger om fortsat at udvikle virksomheden, smiler han.

I dag afholdes reception på virksomhedens adresse i Billund, hvor godt 100 kunder, leverandører og venner af huset kommer for at tage afsked med Kurt Nissen og Christen Skytte og samtidig hilse Alfred Skov Madsen velkommen.

Flere investeringer
C.K. produktion A/S er en erfaren underleverandør af sprøjtestøbte plast-emner og udstansede metalkomponenter til mange forskellige brancher. Og denne kurs fastholdes.

- Vi vil løbende investere i nye maskiner, så vi kan følge med vores kunders efterspørgsel, afslutter Alfred Skov Madsen, der fra på mandag kommer til at stå på helt egne ben. Og han glæder sig kun til at tage hul på de mange nye udfordringer, udtrykker han over for Electronic Supply.

Læs mere om C. K. Produktion A/S på www.ckp.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094