23948sdkhjf

Haldor Topsøe kåret som københavnsk entreprenør

Ernst og Young har kåret virksomheden til Entrepreneur Of The Year 2013 i regionen København.
Den københavnske vinder af revisionsvirksomheden Ernst og Youngs kåring af entreprenørånden blev Haldor Topsøe. Det skriver revisionsvirksomheden i en pressemeddelelse.

- Haldor Topsøe havde fingeren på pulsen i sin virksomhed til sin allersidste dag. Men der er ingen tvivl om, at der også i sønnen lever en stor entreprenør, som ude af rampelyset i samarbejde med direktør Bjerne Clausen har sikret, at Haldor Topsøe A/S også i 2013 er teknologiførende i branchen og har vækstambitioner og planer, der rækker mange år ud i fremtiden. Derfor er vi utrolig stolte af i aften at trække dem frem i rampelyset og hylde deres fantastiske entreprenørånd, siger Carsten Collin, partner og direktør i EY Entrepreneur Of The Year.

Haldor Topsøe A/S beskæftiger i dag godt 2200 mennesker, hvor langt størstedelen i produktionen i Frederikssund og hos administrationen og udviklingen i Lyngby.

EY Entrepreneur Of The Year er verdens største konkurrence for entreprenører i vækstvirksomheder. Nu skal Haldor Topsøe så videre til den nationale finale, og vinderen her vil konkurrere internationalt, skriver Ernst og Young.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093