23948sdkhjf

Addasound vil vokse i Danmark

Dansk-kinesisk selskab, med speciale i professionelle headset-løsninger, har planer om at udvide sin lydforsknings- og udviklingsafdeling i Nibe.
Addasound Denmark AS sværger til dansk elektro-akustisk teknologi indenfor professionelle headset-løsninger. Selskabets hovedkontor og udviklingsafdeling befinder sig i Nibe i Nordjylland, mens investorerne og produktionen befinder sig i Kina.

- Vort mål er at mikse verdensledende dansk ingeniørkunst med kinesisk investeringsevne samt produktion og udvikle headset-løsninger i top kvalitet, siger administrerende direktør Yifeng Hua fra Addasound.

Addasounds ejergruppe har lang erfaring med salg til det professionelle headset marked, da de før har markedsført og solgt et kendt headset brand med stor succes. Nu satser man på high end-produkter og har derfor investeret 20 millioner kroner blandt andet i den danske lydforsknings- og udviklingsafdeling samt i opbygningen af produktionslinjen i Nanjing.

Addasound forventer et globalt salg på et trecifret millionbeløb i løbet af 3- 5 år.

Udvikler-team skal vokse i Nibe
Den danske udviklingsafdeling blev etableret i 2012 og består pt. af fem ingeniører, der har lang erfaring med udvikling af trådløse produkter. Det danske team har tidligere deltaget i udviklingen af GN’s headset løsninger, hvorigennem de også har erfaring med udvikling af produkter til Rim (Blackberry), Samsung og Nokia.

- Vi har valgt at henlægge vort hovedkvarter til Danmark, fordi landet i internationale kredse er kendt som ”Verdens største elektroakustiske kongerige”. Med jeres elegante minimalistiske design-stil og intelligente teknologi er mærkaterne ”R&D in Denmark” og ”Danish Design” blevet en garanti i sig selv indenfor den elektro-akustiske industri, siger Yifeng Hua.

De allerførste headsets, ’Crystal 2852’, er netop blevet leveret fra Addasounds fabrik i Nanjing og præsenteret for offentligheden på det danske hovedkontor i Nibe.

- Crystal 2852 er verdens første ”wired Dual-mics noice cancelling headset" med den til dato mest avancerede chip indeni, siger en stolt Yifeng Hua.

På sigt har Addasound planer om skabe i alt 8 -10 arbejdspladser i den danske udviklingsafdeling.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14