23948sdkhjf

Samsung-datterselskab udvikler teknologier i nyt lydlaboratorium i Nordsjælland

Elektronikproducenten Harman International, der producerer lydudstyr til hjemme- og bilbrug, har taget et helt ny lydlaboratorium i brug i sin afdeling i Kvistgaard. Det skriver Helsingør Dagblad.

Audio Engineering Lab, som det er blevet døbt, skal bruges til forskning og udvikling af lyd til høretelefoner.

- Lydteknologi er et af Danmarks stærkeste teknologiområder, og vi er i årtier blevet anerkendt som et af verdens førende lande inden for lydteknologi. Blandt andet kommer mere end 50 procent af alt salg af høreapparater i verden fra danske producenter. Samtidig findes der mere end 60 bachelor- og kandidatuddannelser på danske universiteter og professionshøjskoler, hvor lyd er en væsentlig del af uddannelsesforløbet, siger Sharon Peng, der står i spidsen for Harmans globale afdeling for ingeniør-teknologi, til Helsingør Dagblad.

Lydlaboratoriet i Kvistgaard indeholder både et værksted, hvor ingeniører vil udvikle nye teknologier, og et såkaldt Diffuse Sound Chamber, hvor man kan afprøve teknologierne.

Laboratoriet har ansat ingeniører fra hele verden, og får blandt andet via et samarbejde med DTU adgang til lokale studerende.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.364