23948sdkhjf

Ambitiøs sydjysk eltavle-producent åbner sønderjysk afdeling

Eltavleproducenten udvider med salgs- og servicecenter

Eltavleproducenten Pro-Automatic etablerer en ny salgs- og serviceafdeling i Sønderborg.

- Vi har mange kunder i Sønderjylland, og nu styrker vi den regionale tilstedeværelse med en afdeling i Sønderborg. Samtidig imødekommer vi den vækst, der er i området, og søger nu aktivt flere projektledere og servicemontører, udtaler udviklingsdirektør Sonni Tønder i en pressemeddelelse.

Den nye afdeling vil huse 11 kontorpladser og et servicelager. Afdelingen vil bestå af projektledere, servicekoordinator, servicemontør, salgsingeniør og beregner, som kan servicere kunderne lokalt.

- Sønderborg er også kendetegnet ved et stærkt teknisk fagligt studiemiljø med f.eks. ingeniører og maskinmestre. Vi vil derfor kunne tiltrække medarbejdere med de rigtige kompetencer til vores afdeling, lyder det videre fra Sonni Tønder.

Vil være landsdækkende

Pro-Automatic har hjemme lidt længere nordpå i Holsted og vil fra de nye lokaler i Sønderborg kunne servicere flere kunder sydpå.

Etableringen er en del af eltavlevirksomhedens generelle strategi om at gøre sig landsdækkende. Således er man i dag også til stede i Albertslund og Vejle og etablerede tidligere på året en afdeling i Nørresundby i Nordjylland.

Her var det - ligesom med etableringen i Sønderborg - blandt andet med henblik på at have et større rekrutteringsgrundlag. Det fortalte virksomhedens administrerende direktør, Michael Schrøder om i februar.

Om Pro-Automatic

  • Eltavle-producent etableret i 1992.
  • Leverer til blandt andet elinstallatører, industrisektoren, sundhedssektoren og energisektoren.
  • Holder til i Holsted i Vejen Kommune og har desuden en afdeling i Albertslund samt datterselskabet Fleks Tavler i Vejle.
  • Har 208 ansatte.

Kilde: Pro-Automatic

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11