23948sdkhjf

Nordjyder skruer op for USA-eventyr

Dantax overvejer blandt andet at oprette et ekstra lager i USA

Der begynder at være godt gang i de asiatiske markeder for nordjyske Dantax, og nu skal der skrues op i USA.

Det fortæller CEO Peter Bøgh Jensen til Electronic Supply.

- Det kører godt i Asien, og det gør også, at der er ressourcer til at fokusere på nye markeder. Vi kommer til at øge markedsføringen i USA, og så skal vi se på, hvordan vi kommer nemmere ind på markedet. Vi skal se, om vi kan få udnyttet det fulde potentiale, siger han.

Direktøren fortæller videre, at man med de seneste investeringer i produktionen har fået skabt en mere strømlinet arbejdsgang på fabrikken i Pandrup.

Dermed kan man i højere grad følge med på en øget efterspørgsel. I forhold til eksempelvis USA er der dog stadig den udfordring, at der er lang vej fra Nordjylland til USA.

- Vi overvejer mulighederne med distributører og agenter i USA, så vi kan have et bufferlager derovre, så vi ikke behøver producere til de enkelte ordrer. Det vil gøre, at vi kan komme hurtigere på markedet, for der er en risiko for, at folk vælger noget andet lyd, hvis de ikke kan få vores hurtigt nok, siger Peter Bøgh Jensen.

Skal holde sig foran

Peter Bøgh Jensen kan videre fortælle, at der også er andre planer undervejs hos Dantax.

For selvom højttalerproducenten i skrivende stund oplever efterspørgsel på de egenproducerede mærker Scansonic, Raidho, Harmony og Gamut, så må man som lydudvikler ikke gå i stå.

- Det er vigtigt at udvikle nye produkter, og det kommer også til at fylde en del i dette regnskabsår. Vi ser generelt, at der er en produktcyklus på syv år, og når den tid er gået, så skal man have nye produkter på hylden for ikke at komme bagud. Så det er noget, vi løbende bruger penge på for at sikre, at vi hele tiden er blandt de bedste i vores felt.

Fakta om Dantax

  • Grundlagt i 1971 i Pandrup i Nordjylland.
  • Udvikler og producerer højttalere under navnene Scansonic, Raidho, Harmony og Gamut.
  • Har egen produktion i Pandrup.
  • Har Peter Bøgh Jensen som administrerende direktør.

Kilde: Dantax

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.047