23948sdkhjf

Drone-producent vil konkurrere med Kina og sigter efter ny kapitalrejsning

Den østjyske dronevirksomhed Upteko vil konkurrere med kinesiske producenter, men det kræver nye midler i ryggen

Opdateret 11/9 kl. 09:01: Tidligere fremgik det af artiklen, at Upteko var kommet i mål med en kapitalrejsning. Det er forkert, og det er nu rettet til, at Upteko er på udkig efter en ny kapitalrejsning. Electronic Supply beklager fejlen.

Den danske drone-virksomhed Upteko er klar til at konkurrere mod Kina, og nu vil selskabet rejse penge for at nå i mål med det.

Det skriver Erhvervplus.

Dronevirksomheden lever i dag blandt andet af konsulentydelser inden for udvikling af droner, men egen udvikling og produktion af droner til overvågning i offshore-sektoren er vokset de senere år.

Det er det forretningsben, som man vil vokse, og med Upteko håber at kunne vokse i produktionen og tage kampen op med de kinesiske droneproducenter, såfremt man kommer i mål med at rejse kapital.

Hos Upteko mener CEO Jacob Støvring Christensen nemlig, at der er faldgruber ved at have kinesiske droner til at overvåge vigtig infrastruktur, fordi man ikke nødvendigvis ved, hvor dataen ender. Derfor håber han, at Upteko med kapitalrejsningen i ryggen kan tage kampen op:

- Vi drømmer om at være en af de førende virksomheder inden for drone-teknologi, og vi tror på, at vi kan være konkurrencedygtige, siger Jacob Støvring Christensen til Erhvervplus.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062