23948sdkhjf

Universal Robots fordobler produktionen

Den fynske robotproducent rykker til ny fabrik – når flytningen er overstået er produktionsapparatet fordoblet.
Universal Robots har været en kæmpe succeshistorie de seneste år. Hidtil har virksomheden holdt til på Sivlandvænget i Odense, men her er pladsen efterhånden blevet så trang, at der skal nytænkning til. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Derfor rykker robotproducenten i løbet af efteråret til Teknikvej i Odense, hvor man får rådighed over 12.000 kvadratmeter og dermed væsentligt bedre plads til at kapere den vækst, som man forventer fortsætter i de kommende år.

Salget også fordoblet
Der bliver dog ikke tale om en helt traditionel flytning, hvor produktionsapparatet pakkes ned på den gamle adresse for herefter at blive sat op på den nye.

- Vi bygger en ny produktion op som en kopi af den nuværende, og på den måde kan vi flytte uden at lukke ned for produktionen. Når vi så har taget den nye produktion i brug, kan vi flytte den gamle med, og på den måde fordobler vi vores kapacitet, siger administrerende direktør Enrico Krog Iversen til Fyens Stiftstidende.

Fordoblingen af produktionsapparatet skal være med til at sikre, at Universal Robots kan levere det stigende antal robotarme, som virksomheder over hele verden bestiller hos den fynske producent. I 2013 forventes salget at blive på 1.200, hvilket er dobbelt så meget som året før.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109