23948sdkhjf

DI Digital-direktør stopper

Det blev til under et år på direktørposten i DI Digital for Camilla Ley Valentin

Camilla Ley Valentin er fortid som branchedirektør for DI Digital.

I en pressemeddelelse lyder det fra DI Digital, at hun efter fælles aftale stopper i brancheforeningen med øjeblikkelig virkning.

- Vi har været meget glade for Camilla Ley Valentin som branchedirektør i DI Digital og har sat stor pris på hendes viden og erfaring fra teknologivirksomheder og startup-scenen. Vi er derfor også kede af, at vores samarbejde stopper allerede nu. Jeg ønsker Camilla alt muligt held og lykke i hendes næste skridt, siger Emil Fannikke Kiær, hrhvervs- og medlemsdirektør i Dansk Industri.

Camilla Ley Valentin bliver i første omgang erstattet af den digitaliseringspolitiske chef i DI, Andreas Holbak Espersen, der indtræder som midlertidig branchedirektør.

DI Digital oplyser nu, at sekretariatet i samarbejde med bestyrelsen påbegynder arbejdet med at finde en ny branchedirektør.

Camilla Ley Valentin tiltrådte som branchedirektør hos DI Digital i november i fjor, hvor hun kom fra en stilling som head of explore i Mærsk Growth. Hun er medstifter af og fortsat bestyrelsesmedlem i SaaS-virksomheden Queue-it.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063