23948sdkhjf

Dansk droneteknologi-startup får del i EU-støttemilliarder

Danske Skypuzzler er kommet i fint selskab, efter den københavnske virksomhed er blevet udvalgt til at deltage i Det Europæiske Innovationsråds (EIC) acceleratorprogram.

Det oplyser virksomheden, der udvikler teknologier til at kontrollere luftrum med høj droneaktivitet, i en pressemeddelelse.

Som resultatet af den seneste finansieringsrunde, der fandt sted i marts, modtog Skypuzzler nyheden om at tage del af en anslået finansiering på 411 millioner euro med 67 andre udvalgte start-ups og små til mellemstore virksomheder, hvor Skypuzzler er den eneste danske af slagsen.

- Det er en kæmpe success for os at Skypuzzler blev udvalgt som den eneste danske virksomhed ud af 969 ansøgere! Kombinationen af tilskud og egenkapital vil ikke kun understøtte Skypuzzler’s financielle styrke, men også bane vejen for at tranformere den europæiske luftfartsindustri, udtaler medstifter og CEO, Jesper Skou, i pressemeddelelsen.

Det fremgår ikke af pressemeddelelsen, hvor stor en andel af de 411 millioner euro, som Skypuzzler har modtaget.

Om Skypuzzler

  • Dansk virksomhed stiftet i København i 2022.
  • Drives af de tre stiftere, Jesper Skou, Ronni Winkler Østergaard og Morten Skov, der er henholdsvis CEO, COO og CTO.
  • Udvikler en teknologi til at løse "puslespillet i himlen", der kan bruges til at øge sikkerheden i luftrummet, når mange droner er til stede.
  • Er i sommeren 2024 blevet udvalgt til Det Europæiske Innovationsråds acceleratorprogram.

Kilde: Skypuzzler

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094