23948sdkhjf

Eegholm udvider for at fordoble omsætningen

Handels- og produktionsvirksomheden Eegholm a/s i Sønderborg vil inden for de kommende tre til fem år fordoble sin omsætning inden for forretningsområdet el-tavle og processtyring. Derfor har de udvidet produktionen efter lean-princippet i Sønderborg.
I 2006 får Eegholm a/s en total omsætning på 170 mio. kr. mod 140 mio. kr. i 2005. Og den hastige vækst og stigende efterspørgsel har fået selskabet til at gennemføre en omfattende udvidelse og renovering af produktionsfaciliteterne i Sønderborg.

- Nu kan vi med stolthed vise vores virksomhed frem. Vi har fået en ”visitkort-virksomhed”, hvor vi fysisk kan dokumentere, at det vi siger, svarer til realiteterne, siger administrerende direktør Erling Duus, Eegholm a/s og fortsætter:

- Orden og velstrukturerede produktionsforhold fortæller i vores branche alt om en virksomhed. Blandt de gevinster vi har
fået ved byggeriet er en produktion efter lean-princippet.

MT Højgaard i Aabenraa har opført den 1.200 kvadratmeter store tilbygning, der huser el-tavleproduktionen. Dertil kommer en gennemgribende ombygning af de hidtidige produktionsfaciliteter. Facaden ud mod Grundtvigs Allé er forsynet med en zink-beklædning og vinduer med aluminiumsrammer. Projektet har kostet 12 mio. kr.

Kilde MT Højgaard – http://www.mthojgaard.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08