23948sdkhjf

Nordjysk virksomhed tidobler produktionskapacitet og går på opkøbsjagt

Efter at være blevet solgt til en kapitalfond er der flere økonomiske muskler hos Mydefence, og det medfører blandt andet kapacitetsudvidelse og en ambition om opkøb

Mydefence har gang i forretningen. Faktisk har den nordjyske virksomhed så meget at se til, at de aktuelt er ved at udvide produktionen i Nørresundby, hvor selskabet med forretning verden over har hjemme.

Selvom de har planer om at udvide i blandt andet USA, så vil hovedaktiviteterne fortsat være herhjemme, og derfor skal der udvides for at følge med den store efterspørgsel på virksomhedens produkter.

- Vi er i fuld gang med at udvide produktionskapaciteten, og det står klar til august. Til den tid har vi tidoblet kapaciteten i forhold til den nuværende, siger CEO Dan Hermansen om udvidelsen, der kommer til at byde på et produktionsområde på 1600 kvadratmeter.

Om Mydefence

  • Nordjysk virksomhed stiftet i 2013.
  • Udvikler radiofrekvensdrevne produkter til at opdage og nedkæmpe ubemandede luftsystemer som droner.
  • Havde i 2023 et overskud efter skat på 58 millioner.
  • Solgt til den britiske kapitalfond Bridgepoint i 2024.

Kilde: Mydefence, CVR

Ansætter tre om måneden

Mydefence blev for nyligt solgt til den britiske kapitalfond Bridgepoint, men udvidelsesplanerne blev allerede startet før salget var endeligt.

I de nye rammer skal der være plads til, at Mydefence kan vokse, som er en del af strategien og som var baggrunden for Bridgepoints indtræden.

- Vi kommer til at rekruttere en masse mennesker de kommende år i udvikling, salg og forretningsudvikling, siger Dan Hermansen.

Han fortæller, at der i gennemsnit skal hentes tre nye ansigter om måneden oveni i de omkring 60 folk, der i dag er i virksomheden.

Muskler til opkøb

Udover en organisk medarbejdervækst i lyset af den store efterspørgsel, Mydefence oplever, kan virksomheden også skalere aktiviteterne på andre måder, fortæller Dan Hermansen.

Efter Mydefence blev opkøbt af kapitalfonden Bridgepoint, er der kommet en større økonomisk kapacitet til det nordjyske, og det kan bane vejen for opkøb i fremtiden.

- Bridgepoint kommer med nogle økonomiske muskler og noget erfaring i investeringer og opkøb. Det har vi ikke rigtigt set på tidligere, for vi har ikke haft kapital til det, men nu vil der være mulighed for at løfte det, siger Dan Hermansen.

Udover de økonomiske muskler og opkøb har Mydefence store ambitioner om at blive en større international organisation. Det kan du læse mere om senere på ugen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.047