23948sdkhjf

Direktør takker af hos måleudstyrs-specialist efter 38 år

Buhl & Bønsøes vision og værdisæt forbliver intakt, når Klaus Buhl takker af og overlader ansvaret til en ny direktør hentet fra egne rækker

Efter 38 år i spidsen for Buhl & Bønsøe har direktør Klaus Buhl besluttet at træde tilbage for at forfølge personlige interesser og projekter.

Fra 1. juni giver han stafetten videre til nuværende CSO, Pia Lauritsen, som skal videreføre virksomhedens visioner og strategi.

- Pia har vist en enestående evne til at forstå og forfølge virksomhedens vision og værdier. Hendes engagement i vores kultur, DNA og etik er en afgørende del af vores succes, og jeg har fuld tillid til, at hun med sit naturlige lederskab, integritet og skarpe øje for salg vil føre virksomheden mod en endnu mere succesfuld fremtid, udtaler Klaus Buhl i en pressemeddelelse.

Ledelsestalent fra egne rækker

Siden Klaus Buhl overtog virksomheden fra sin far i 1986, har Buhl & Bønsøe navigeret gennem alt fra nye teknologier og lovgivninger til geopolitik og klimakrise. Som et led i den grønne omstilling har virksomheden løbende tilpasset sine løsninger til nye energikilder og teknologier.

Under covid-19-pandemien leverede Buhl & Bønsøe måleudstyr til sikker opbevaring og kontrol af vacciner. Det har åbnet nye døre, og den nye direktør vil nu fokusere på at skærpe virksomhedens position inden for udvalgte områder.

- Jeg er stolt over at tage stafetten videre efter Klaus og bygge videre på det fundament, han har skabt. Mit primære fokus vil være på vækst og udvikling i de segmenter, hvor vi ser størst potentiale. Vi har allerede flere spændende projekter og nye agenturer i støbeskeen, som jeg ser frem til at kaste mig over, siger Pia Lauritsen.

Et fremtidssikret fundament

Klaus Buhl efterlader trygt ansvaret hos den nye direktør og vil fremover følge udviklingen fra sidelinjen.

- Det har været en fantastisk rejse at være en del af Buhl & Bønsøe gennem de sidste 38 år, hvor vi har været igennem en rivende udvikling og opnået en velfortjent succes. Jeg er især stolt af, at vi har formået at fastholde vores unikke kultur og værdier gennem årene, hvilket har været afgørende for vores position i markedet, siger han.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062