23948sdkhjf

Dansk universallader på messe

Agenturet Actec fra Randers har været på Electronica for at fremvise et helt nyudviklet produkt – en universallader, der kan levere strøm til alle typer batteripakker og kan selv forsynes med energi far både elnet og autoakkumulatorer.
Randers-virksomheden Actec har været på Electronica for at mænge sig med de store. De fremviste en stand til at oplade alle slags batteripakker optimalt, herunder batterier af Lithium-Ion, Lithium-Polymer, NikkelMetalHydrid, NikkelCadmium eller bly. Det skriver Ingeniøren.

- Vores målgrupper er små og mellemstore distributører af professionelt elektronikudstyr. De har ofte en lang række udenlandske produkter på hylderne, og hver af dem skal sælges med en lader, som passer til det specielle elektronikprodukts batteritype og -pakkestørrelse, og som kan godkendes i Danmark. Det betyder som regel, at distributørerne har rigtig mange forskellige typer batteriladere liggende på lager. Vores universelle lader giver dem mulighed for at nøjes med én lader, som kan tilpasses stort set alle transportable elektronikprodukter, fortæller Actec-direktør Kurt Nyborg til Ingeniøren.

Paq Power er navnet på den nyudviklede lader, som fås i to størrelser: En med 750 mA-udgang og en anden, der kan give 1500 mA. De vejer hver 285 g og er ganske ens af udseende.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078