23948sdkhjf

TDC lukker easyMobile i Storbritannien

TDC lukker sit datterselskab, easyMobile, i Storbritannien. Samtidig omdøbes tilsvarende produkt på det tyske marked til callmobile, meddeler koncernen i en pressemeddelelse.
TDC har ændret strategi for easyMobile. Det betyder, at easyMobile skifter navn til callmobile i Tyskland, og at easyMobile i Storbritannien lukker. TDC er hovedaktionær i Telmore International Holding A/S, som ejer easyMobile.

- Vi vil styrke vores succes med det enkle og gennemskuelige koncept i Tyskland. Samtidig trækker vi os ud af det britiske marked, fordi væksten i kundebasen ikke opfylder TDC’s oprindelige forretningsplaner, og vi ikke tror på, at easyMobile UK har potentialet til at udvikle sig til en større og profitabel virksomhed på kort sigt, siger Jesper Theill Eriksen, adm. direktør for TDC Mobile International A/S.

Talkline, TDC’s tyske mobilselskab, offentliggjorde fredag i sidste uge købet af de resterende 20 pct. aktier i easyMobile Tyskland fra TIH Invest. Talkline er nu i gang med at omdøbe easyMobile til callmobile.

Navneændringen får ikke konsekvenser for kunderne i Tyskland, idet callmobile vil levere de samme services som tidligere blev leveret under varemærket easyMobile.

- Vi ønskede at overtage alle aktierne i det tyske easyMobile, fordi der er en solid udvikling og et stort potentiale i det tyske onlinemarked for mobiltelefoni. Med den fulde overtagelse og navneændringen til callmobile bliver det muligt for os i fuld udstrækning at realisere de synergier, som Talkline er i stand til at give på grund af selskabets omfattende erfaring og viden om det tyske marked, siger Jesper Theill Eriksen.

Kilde: TDC http://www.tdc.dk

Læs mere om: TDC
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078