23948sdkhjf

Oticon vinder forbrugerelektronikkens Oscar

Oticon har taget førstepladsen i konkurrencen ”Best of Innovations 2007” på Consumer Electronics Show (CES). Prisen tildeles for høreapparatet Delta. Dermed er et personligt hjælpemiddel for hørehæmmede højst usædvanligt blevet løftet op i forbrugerelektronikkens superliga.
På et pressemøde i New York blev det i går meddelt, at Consumer Electronics Show (CES) har tildelt prisen ”Best of Innovations 2007” til Oticon for høreapparatet Delta.

CES er det årlige mekka for højteknologiske gadgets og verdens største udstillingsvindue for fremtidens forbrugerteknologi.

Prisen ”Best of Innovations 2007” er at betragte som en Oscar inden for forbrugerelektronik. Den tildeles hvert år af et dommerpanel fra CES som anerkendelse for det ypperste inden for design og teknik i en række kategorier, herunder ”Personal Electronics”. Oticon har scoret den fornemme førsteplads med sit seneste høreapparat Delta.

Oticon har udviklet høreapparatet Delta, som netop har vundet prisen ”Best of Innovations 2007”.- Det er mig bekendt ikke ofte, at et høreapparat er i direkte konkurrence med hundredvis af trendsættende elektronik-produkter fra ledende internationale elektronikproducenter – og kommer ind på en topplads, siger Niels Jacobsen, administrerende direktør i Oticon.

- Vi har designet Delta med henblik på at ændre omverdenens opfattelse af høreapparater. Med denne pris ser det ud til at være lykkedes. Vi har flyttet begrebet ”høreapparat”, så det nu optræder og konkurrerer på lige fod med nogle af verdens mest efterspurgte produkter inden for elektronisk tilbehør, og det gør os naturligvis utroligt stolte, siger Niels Jacobsen.

Prisen er blevet tildelt ud fra kriterierne brugerværdi, æstetik, bidrag til livskvaliteten samt innovation.

Deltas design er banebrydende med sine mindre end to gram og dets minimalistiske, triangulære design i valgfri farvenuancer.

Delta er holdt i et umiskendeligt skandinavisk formsprog, som signalerer hightech-tilbehør snarere end høreapparat. Samtidig giver Delta optimeret lydkvalitet via en tynd, transparent ledning, som placerer modtagelsen direkte i øret og sikrer en fri og ubesværet lydgengivelse.

Oticon Delta vil blive udstillet sammen med en række af de andre vindere fra CES-konkurrencen på selve CES-messen, som løber af stablen 8.-11. januar 2007 i Las Vegas, Nevada.

Kilde: Oticon http://www.oticon.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093