23948sdkhjf

Ny diode sætter lysrekord

Cree, der er ledende inden for LED-teknologien har annonceret med en ny lysdiode, der sætter ny rekord for både lysstyrke og energiforbrug.

Ny lysdiode sætter lysrekord



Den hidtil kraftigste lysdiode i verden er den helt nye model Xlamp 7090 power LED, skriver firmaet Cree Inc. fra North Carolina i USA i en pressemeddelelse. Produktet rykker endnu en gang den bevægelige grænse for, hvor kraftigt lys, man kan trække ud af en lille diode.

Den nye lysdiode er designet med henblik på almindelig belysning såsom gadebelysning, butiksbelysning, oplysning af garager og til forbedring af de populære LED-lommelygter.

Amerikanske Cree, der står bag udviklingen af den nye lysdiode, præsenterer med den nye lysdiode en helt ny klasse inden for LED-teknologien. LED-teknologien har været anvendt i mange belysningsapplikationer, og nu gør den nye lysdiode det muligt at spare både energi og kroner på hidtidige belysningsapplikationer.

- Vores mål er at øge lysstyrken og lysudbyttet inden for LED-teknologien ved at sikre, at LED vil blive den mest økonomiske og energibesparende alternativer inden for alle lysapplikationer, siger Crees adm. direktør Mike Dunn.

Den nye diode kan levere 85 lumens per Watt ved 350 mA og op til 160 lumens per Watt ved 700 mA.

Læs hele pressemeddelelsen på websitet http://www.cree.com

Læs mere om: Cree
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078