23948sdkhjf

Kapitalindsprøjtning til IPTronics

IPTronics, der udvikler højteknologiske chips til computere, har fået en kapitalindsprøjtning på 13 millioner kroner. Blandt dem der skyder penge i virksomheden er tidligere Giga-topfolk.
IPTronics har fået en håndsrækning fra gamle venner, idet virksomheden netop har fået tilført 13 millioner kroner. Investorgruppen, der skyder penge i virksomheden, består af en 12 mand stor investorgruppe, blandt andre flere tidligere Giga-topfolk samt en tidligere Navisionpartner.

IPTronics’ direktion består ligeledes af tidligere Giga-folk, så det er fortrinsvis gamle venner, der kommer med en økonomisk håndsrækning.

- Jeg arbejdede tæt sammen med de her folk i både Giga og Intel Corporation, og jeg er overbevist om, at de er i stand til at overføre deres stærke, professionelle konstellation og erfaring på området til resultater i verdensklasse - til glæde for kunder, ansatte og aktionærer, udtaler investor og tidligere Giga-chef Henrik Johansen til Dagbladet Børsen.

Selve udviklingsarbejdet på produktteknologien er et overstået kapitel for IPTronics, så kapitalindsprøjtningen skal primært bruges på salg og markedsføring af chippen, der erstatter elektriske forbindelser med optiske fiberforbindelser i computere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079