23948sdkhjf

Vestas modtager ordre fra PacifiCorp i USA

Vestas har modtaget en ordre i USA på 78 stk. V80-1,8 MW vindmøller, som skal leveres i løbet af første kvartal 2007 til Marengo-projektet i staten Washington.
Vestas ar modtaget en ordre på 140 MW til levering i 2007. Ordren er modtaget fra PacifiCorp, som er en af det vestlige USA’s førende elselskaber. Selskabet leverer strøm til mere end 1,6 millioner kunder i seks stater i det vestlige USA.

PacifiCorp har en kapacitet på mere end 8.400 megawatt genereret fra kul-, vand- og vindkraft, gasdrevne turbiner, geotermisk energi og solenergi.

PacifiCorp arbejder under navnet Pacific Power i Oregon, Washington og Californien og som Rocky Mountain Power i Utah, Wyoming og Idaho. Virksomheden blev overtaget af MidAmerican Energy Holdings Company i 2006.

- Vestas er glad for at blive leverandør til endnu et stort elselskab i USA. Det glæder os at erfare, at PacifiCorp aktivt ser vedvarende ressourcer som en økonomisk og miljømæssig fordel i sin produktionsportefølje. Derudover er det ligeledes glædeligt, at elselskaberne fortsætter med at fremstå som en integreret kundebasis i Nordamerika, og Vestas hilser muligheden for at udvide sin tilstedeværelse i den nordvestlige del af Stillehavskysten velkommen, siger Jens Søby, adm. direktør for Vestas Americas A/S i en pressemeddelelse.

Vestas skal levere og idriftsætte de 78 stk. V80-1,8 MW vindmøller, og ordren inkluderer ligeledes en toårig vedligeholdelses- og serviceaftale.

Kilde: Vestas Wind Systems http://www.vestas.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14