23948sdkhjf

Få hjælp til at forstå teknisk fagsprog!

IT udgør en stor del af hverdagen på jobbet og i hjemmet. Men produkterne og teknologierne er så omgærdede af forkortelser, tekniske ord og engelske tekster, at rigtigt mange ”almindelige” danskere ikke har en chance for at følge med. Det laver Sandberg nu om på.
Mange har prøvet at købe en ny mobiltelefon, et digitalkamera eller en fladskærm vel vidende at det nye isenkram kan kobles sammen med computeren eller måske fjernsynet. Men de fleste har ingen chance for at finde ud af, hvad der skal til for at det kan lykkes.

Derfor kommer tingene til at fungere hver for sig i hjemmet, og borgeren bliver alene af den grund afskåret fra at få adgang til de nyeste muligheder.

Der er ingen tvivl om, at behovet for at kunne sætte teknologierne sammen er stigende. Alene i løbet af de seneste par år er det blevet almindeligt forventet, at alle husstande har Internet. Ellers er det snart umuligt at deltage i den offentlige debat, betale sine regninger og at få kontakt til sin praktiserende læge.

På samme måde vil det i løbet af de næste par år forventes af enhver, at man kan koble de forskellige mobile enheder sammen med hinanden og med udstyret derhjemme og på jobbet.

De som ikke kan det, får simpelt hen en smallere adgang til det øvrige samfund. Efterhånden som kravene stiger, vil den gruppe af borgere, som bliver hægtet af, vokse eksplosivt. Den stigende grad af avanceret teknologi i hjemmet kan gøre folk mere fremmede over for mulighederne.

Nu lancerer Sandberg en helt ny hjemmeside, som gør det let for enhver at finde ud af, hvad der skal til for at sætte to apparater sammen. Også selv om man ikke ved, hvad IEEE1394, USB, UTP, DVI og SCART er for noget.

Erling Hoff Petersen, salgsdirektør i Sandberg A/S, siger om hjemmesiden:

- Hvis Danmark vil videre som IT-samfund er det vigtigt, at vi lader alle komme med på vognen. Hos Sandberg vil vi gerne gøre vores del til at alle skal få adgang til disse fantastiske muligheder. Det er meget farligt, hvis der kun er computernørder og ingeniører med på toget. Vi vil med Sandberg Guiden gerne bidrage til at forøge den folkelige bredde i den teknologiske udvikling, som er så nødvendig, særligt i de kommende år.

Kilde: Sandberg http://www.sandberg.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078