23948sdkhjf

HIN sikrer fremtiden

Det 109 år gamle handelsfirma HIN i Horsens, der tilbyder værktøj, forbrugsstoffer og maskiner til el- og elektronikindustrien, skifter efter 26 år ejer. Den nye ejer bliver Lars Fensbo, der vil udvide handelshusets aktiviteter i både ind- og udland.
Et af landets førende handelsfirmaer indenfor salg og rådgivning omkring værktøj, forbrugsstoffer og maskiner til el- og elektronikindustrien, HIN A/S i Horsens, er sikret en stabil fremtid med en ny ejer for bordenden. Det bliver Lars Fensbo, der overtager firmaet efter 26 år med brødrene Henning og Tage Møller Andersen ved roret.

Lars Fensbo vil udvide handelshusets aktiviteter yderligere, så der ikke kun bliver salg og produktrådgivning i Danmark, men også i resten af Norden og Europa. Samtidig ønsker han, med ejerskiftet, at sikre de 38 medarbejdere en spændende fremtid i virksomheden.

- HIN er en bundsolid og velkørende virksomhed, der arbejder inden for en branche, der udvikler sig markant i disse år. Med det udgangspunkt har jeg en ambition om at gøre HIN-navnet endnu mere kendt og udbredt – også uden for landets grænser. Det skal enten ske gennem strategiske samarbejder, opkøb eller egne afdelinger i udlandet, forklarer den nye ejer og adm. direktør Lars Fensbo.

Lars Fensbo, der er uddannet civilingeniør fra Aalborg Universitet, har flere års erfaring fra branchen, hvor han har arbejdet som produktionsleder og produktionschef. Senest har han drevet egen virksomhed, Added Value, der har hjulpet med alt fra leverandørudvælgelse over produktudvikling til opbygning af strategiske forretningsenheder.

HIN har hovedkontor og lager i Horsens samt kontor og udstilling i Herlev. HIN handler med varer inden for områderne elektronik, maskiner samt industri og stærkstrøm og er med sit brede varesortiment og omfattende produktknow-how førende på området.

Overtagelsen er trådt i kraft pr. 15. september.

Kilde: HIN A/S. http://www.hin.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093