23948sdkhjf

Sønderjysk IT-firma vokser støt

IT-virksomheden Acon ApS, der har til huse i Danfoss-koncernens Mads Clausen Entrepreneur Park i Nordborg, er for alvor ved at få gang i forretningen. I samarbejde med Post Danmark har den lille IT-virksomhed udviklet et helt nyt produkt, og udlandet er også ved at få interesse for danske Acon.
Det sønderjyske IT-firma Acon ApS rider på en vækstbølge. Der er gang i forretningen med lanceringen af en ny ”postselv”-automat, som virksomheden har udviklet i samarbejde med Post Danmark. Det skriver dagbladet Børsen i dag.

- Det går rigtig godt for os. Vi vokser, og der kommer kontinuerligt nye opgaver ind. Desuden er vi på nippet til at få en række udenlandske opgaver ind, pointerer adm. direktør Allan Kaczmareck, Acon ApS til dagbladet Børsen.

Virksomheden beskæftiger sig med interaktive selvbetjenings- og informationssystemer, med fokus på især softwaredelen til den type maskiner.

Acons seneste produkt er en ”postselv”-automat, der kan veje og måle breve og pakker til både ind- og udland og be-regne prisen. Kunden betaler med sit Dankort og får efterfølgende de frankeringsmærker, pakkesedler og mærkater, der skal bruges plus en kvittering.

Desuden er automaten i stand til ved pakker og rekommanderede breve at varsle modtageren med sms eller e-mail, når forsendelsen er indleveret. Afsenderen kan ligeledes få besked via sms eller e-mail, når forsendelsen er udleveret.

Acon har i forvejen placeret et af sine interaktive informationssystemer i Københavns Lufthavn og i en række havne som selvbetjente havnebetalingsanlæg, så sejlerne ikke længere behøver at lede efter havnefogeden for at betale havneafgift. Det oplyser Børsen.

Acon kun tre år på bagen og har på knap et år forøget medarbejderstaben fra tre til ni ansatte.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079