23948sdkhjf

B&O venter afklaring i formatkrig

B&O har endnu ikke taget stilling til, om de i fremtiden vil satse på HD-DVD eller Blu-ray. Den danske producent af DVD-afspillere venter stadig på en afklaring i formatkrigen.
B&O, der er en ad de væsentligste danske producenter af DVD-afspillere venter med at tage endelig stilling i formatkrigen mellem HD-DVD og Blu-ray. De vil gerne se markedet lidt an først, skriver Ingeniøren.

B&O ønsker først og fremmest at tage hensyn til kundernes efterspørgsel, og der hersker stadig tvivl om, hvilket format der bedst understøtter kundegruppens interesser og behov inden for high definition-film. Derfor venter Struer-virksomheden til der er klarhed over, hvad filmproducenter vælger.

Peter Petersen, teknologidirektør i B&O, taler på nuværende tidspunkt mest for Bly-ray-formatet:

- Teknisk set tror jeg, at der flere ting, der taler for at vælge blu-ray, da den er mere fremtidssikker end HD-DVD'en pga. bitkapaciteten. Men det er ikke sikkert, at det er det format, der bliver den kommercielle realitet, siger han til Ingeniøren.

Også udviklingen på konsolmarkedet har betydning for B&O's kommende formatvalg. Her er der også delte meninger om, hvilket format, der er det bedste. Sony går efter blu-ray til deres Playstation, mens Microsofts 360 Xbox sætter sig på HD-DVD.

Læs mere om: B&O
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094