23948sdkhjf

Sorte bokse som vækstgenerator

Sorte bokse er nu også et lovkrav på fragtskibe. Navteam i Svendborg har med sin viden på området oplevet stor vækst på ganske kort tid og er derfor flyttet til større lokaler.
Navteam i Svendborg leverer maritim elektronik og service til handelsflåden, fiskeriflåden samt fritidsfartøjer. Samtidig er virksomheden blevet viden- og testcenter for skibsinstallationer af de såkaldte sorte bokse, som i forbindelse med en ulykke skal medvirke til at identificere årsagen. Virksomheden har derfor måttet flytte til større lokaler i Svendborgs industrikvarter.

- En af de væsentlige årsager til væksten er, at vi er blevet et viden- og testcenter for skibsinstallationer af de såkaldte sorte bokse, som ikke blot fly, men også de større fragtskibe skal være udstyret med, siger direktør Jens Byrdal til Erhvervsbladet tirsdag.

Kravet om sorte bokse er opstået i kølvandet pår færgen Estonias forlis og bliver fra 2010 et lovkrav for de 16.000 fragtskibe på over 3.000 tons, der besejler verdenshavene. Det oplyser avisen.

Navteam har netop kunnet fejret sit 5 års jubilæum.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093