23948sdkhjf

TDC tilbyder nu små virksomheder ip-telefoni

TDC er på banen med et nyt produkt af IP-telefoni, der henvender sig til de små og mellemstore virksomheder. Det er en stigende efterspørgsel fra markedet, der har fået TDC til at lancere det nye produkt.
TDC Erhverv lancerer et nyt IP-telefoni-produkt rettet mod de små og mellemstore virksomheder. Det nye ip-telefoni går via bredbånds-forbindelsen, hvilket giver virksomhederne en stor grad af fleksibilitet og skalérbarhed.

De mindre virksomheder får hermed mulighed for at skræddersy en løsning, der passer til deres behov, samtidig med at de får den nyeste teknologi mellem hænderne og ikke skal investere i egne telefonanlæg, oplyser TDC.

Det nye produkt giver adgang til en lang række fordele og er især interessant for virksomheder med mange medarbejdere på farten, flere afdelinger rundt omkring i landet eller hjemmearbejdspladser.

- Med TDC IP Telefoni Scale får mindre virksomheder mulighed for at få professionel ip-telefoni blot ved at sætte et stik i væggen. De skal ikke bekymre sig om det tekniske set-up, men blot glæde sig over de nye muligheder det giver, samtidig med at de nemt kan administrere løsningen og skalere op eller ned efter behov. Kort sagt en helt ny form for fleksibilitet, siger TDC Erhvervs direktør Klaus Pedersen.

Produktet henvender sig til virksomheder med mellem 5 og 125 ansatte, der med det nye ip-telefoniprodukt ikke skal gøre andet end at sætte telefonstikket i væggen. Virksomhederne slipper for at bekymre sig om backup, opgradering og løbende overvågning af telefonsystemet, idet alt det tekniske udstyr er placeret hos TDC.

- Kunderne efterspørger i stor stil sådanne løsninger og vi er derfor meget stolte over at have TDC IP Telefoni Scale på vores hylder. Herved manifesterer vi vores position som den førende telefonileverandør til dansk erhvervsliv, siger Klaus Pedersen.

Kilde: TDC. http://www.tdc.dk

Læs mere om: TDC
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079