23948sdkhjf

DVD’ens afløser er på trapperne

Sonys Blu-ray-skive ser ud til at blive DVD’ens afløser. Den nye Playstation 3 er udstyret med den nye teknologi, der kan rumme langt flere data og dermed vise en langt bedre billedkvalitet end dagens DVD.
Til oktober kommer de første Blu-ray-afspillere til Danmark fra en række kendte producenter som Samsung, Panasonic og Philips. Men det helt store trumf-kort forventes at blive Sonys nye Playstation 3, der ventes klar til årets julehandel. Det skriver Berlingske Business i dag.

Det er nu en kendsgerning, at både PC’ere og navigationssystemer snart får Blu-ray-drev. Japanske Sony står bag et af to nye DVD-formater, der kan rumme langt flere data og dermed langt tydeligere billeder end dagens DVD.

Premieredatoen for lanceringen af den nye Playstation 3 er 17. november, og Sony satser på inden nytår at have solgt fire millioner eksemplarer verden over. Kan den nye Playstation leve op til forventningerne betyder det et stort forspring til konkurrenten Toshibas HD-DVD-format, som også Microsofts spillemaskine Xbox 360 bruger, skriver avisen.

Læs mere om: Sony
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078