23948sdkhjf

Blip Systems i norsk partnerskab

Danske Blip Systems og norske Aventi Technology indgår samarbejde om at forbedre afviklingen af den norske trafik.
De to selskaber har indgået et samarbejde om at give norske byer nye måder at bekæmpe trafikpropper på.

- Vi er glade for at have indgået partnerskab med Blip Systems og ser frem til at implementere deres Bluetooth og WiFi-teknologi til at indsamle realtidsdata til brug i vores eksisterende ITS-løsninger og forbedre trafikafviklingen og trafiksikkerheden i byerne, fortæller adm. direktør Terje Hundere i Aventi Technology AS.

Unik viden fra Aventi
BlipTrack fungerer ved, at man placerer små sensorer på centralt strategiske steder, som i vejnet, lufthavne eller på offentlige transport centre. Ved at spore Bluetooth og WiFi-enheder såsom mobiltelefoner, tablets og håndfri systemer i biler, er det muligt at måle trafikken og beregne rejsetider.

Det giver lufthavne, vejmyndigheder og andre trafikale enheder en række nye muligheder for at udsende køvarsling og ændre vejskiltning i realtid.

- Aventis unikke viden og erfaringer inden for vejtrafik, automatisering og telematik supplerer vores BlipTrack-løsning og vil give merværdi til norske kunder, siger salgsdirektør Preben Andersen fra Blip Systems.

BlipTrack anvendes i dag på vejene i 15 af de 20 største byer i Danmark, og er ekspanderet globalt til lande som Canada, USA, Tyskland, Schweiz, Storbritannien, Sverige, Norge, New Zealand og Australien. Løsningen er installeret i mere end 20 internationale lufthavne, herunder København, Amsterdam, Toronto og Dubai og fornyligt er løsningen også blevet opsat på flere banegårde i Holland.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078