23948sdkhjf

Teknologisk Institut fylder 100 år

Tirsdag den 12. september fylder Teknologisk Institut 100 år. Begivenheden markeres ved en jubilæumshøjtidelighed på Instituttet i Høje-Taastrup, som overværes af Hendes Majestæt Dronning Margrethe, som er Instituttets protektor.
Teknologisk Institut fylder 100 år den 12. september og det er en begivenhed, der overværes af Hendes Majestæt Dronning Margrethe og statsminister Anders Fogh Rasmussen vil holde et indlæg om Instituttets betydning for dansk erhvervsliv.

100 års teknologihistorie
I dagens anledning får Dronningen overrakt det første eksemplar af Teknologisk Instituts jubilæumsbog ’Nytænkning gennem 100 år’, som udgives på dagen. Bogen er historien om 100 års erhvervs- og teknologiudvikling. Den er skrevet af Steen Andersen og Søren Federspiel fra Center for Virksomhedshistorie ved Copenhagen Business School.

Prisuddeling
Instituttets stifter og mangeårige direktør Gunnar Gregersen har lagt navn til tre jubilæumspriser på i alt 100.000 kroner, som vil blive uddelt til tre af Instituttets medarbejdere, som - i tråd med stifterens ånd - har udvist nytænkning og fremsyn og dermed udviklet nye aktiviteter og teknologier til gavn for erhvervslivets udvikling og innovation.

Konference
Dagen fortsætter med en spændende konference om nytænkning og teknologi i dansk erhvervsliv. På konferencen vil en række toneangivende erhvervsledere give deres bud på, hvordan ny teknologi også i fremtiden vil danne grundlaget for vækst og velfærd i det danske samfund. Hovedtaler er Lars Nørby Johansen, bestyrelsesformand i Falck og formand for Danmarks Væsktråd. Lars Nørby Johansen vil komme med bud på, hvordan virksomheder og organisationer kan bevare deres livskraft gennem 100 år gennem fornyelse og innovativ tænkning.

Detaljeret program og yderligere oplysninger fås hos Elise Lundsgaard, 72 20 20 03, eller

Kilde: GTS. http://www.teknologiportalen.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11