23948sdkhjf

Sæbyvirksomhed samler aktiviteter i ny fabrik

Gennem 12 år har Dansk Microbølge Teknik ApS, Sølystvej 13 i Sæby drevet virksomhed på to adresser i byen. Nu samler virksomheden alle sine aktiviteter under samme tag.
Dette har givet nogle praktiske besværligheder, og derfor har virksomheden nu bygget en helt ny fabrik på Energivej 13 i Sæby og dermed samlet alle aktiviteter under samme tag, nemlig produktion, administration og lager.

Fabrikken er på 460 kvm og er opført af håndværkere fra lokalområdet.

Den nye fabrik har adresse på Energivej 13 i Sæby.Dansk Microbølge Teknik ApS sælger kabler og konnektorer til telekommunikation, producerer Wlan-antenner og har egen kabelkonfektionering. Eget og importeret produktprogram er som alt af meget høj kvalitet.

- Det har vist sig, at vi er blevet anerkendt på markedet for vor gode kvalitet og leveringsdygtighed, siger direktør Solveig Sørensen og fortsætter:

- Konkurrencen på markedet er hård, men vi klarer os fint på ovennævnte koncept.

Dansk Microbølge Teknik ApS sælger sine produkter i Skandinavien samt på Grønland, Island, Færøerne samt dele af Europa og arbejder på at sælge på det tyske og schweiziske marked.

Indvielsen af virksomheden vil foregå med en reception på firmaets nye adresse den 1. september kl. 12-16, hvor leverandører, kunder og venner af huset er inviteret.

Kilde: Dansk Microbølge Teknik Aps. http://www.dmtonline.dk/

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08