23948sdkhjf

Batterier fra Danionics giver overskud

Danionics Asia indgik 17. august 2006 en leveranceaftale med stor international virksomhed og denne milepæl i virksomhedens historie skaber positive forventninger til 2007.
Batterivirksomheden Danionics har fået sit gennembrud gennem den 3-årige rammeaftale, der for nylig er indgået med en stor international virksomhed.

Danionics skal leveres 6 mio. batterier i løbet af 2006/07, og det skaber optimisme for det kommende år, meddeler virksomheden i sit nyligt opgjorte halvårsregnskab.

Resultatet for første halvår har givet virksomheden et overskud på 2.508.000 kr. mod et underskud i samme periode sidste år på 4.016.000 kr.

Virksomheden forventer dog ikke at årets samlede resultat overstiger 1.000.000. kr., hvilket ledelsen begrunder med, at indtægterne i forbindelse med den store nye ordre først kommer virksomheden til gode i 2007. Indtil da vil der være en række produktionsomkostninger i forhold til at påbegynde leverancen.

I den nærmeste fremtid er den vigtigste udfordring for Danionics at holde den meget høje kvalitet af batterierne.

Gennem de sidste 10 mdr. har Danionics Asia været i forbindelse med en række potentielle kunder. Mere end 30 tester i øjeblikket prøvebatterier fra fabrikken, og der er igangværende forhandlinger med flere kunder om yderligere ordrer på batterier, oplyser Danionics.

Målet er inden udgangen af i år at indgå leveringsaftaler med et par kunder på den resterende del af kapaciteten på fabrikken i Schenzen.

På baggrund af de store fremskridt vil Danionics A/S i løbet af efteråret rejse yderligere kapital til fabrikken for at sikre øget kapacitet, fortsat høj kvalitet og yderligere udvikling af virksomhedens teknologier.

Kilde: Københavns Fondsbørs. http://www.cse.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078