23948sdkhjf

Apple følger i Dells fodspor

Apple følger efter Dell og tilbagekalder nu også en stor sending bærbare computere af frygt for, at batterierne skal bryde i brand.
Apple har ligesom Dell besluttet at tilbagekalde en stor sending af bærbare computere. Det drejer sig om ca. 1,8 millioner pc’ere, hvor batterierne kan selvantænde grundet produktionsfejl. Det skriver Computerworld i dag.

Sony, der har leveret de defekte batterier til både Apple og Dell, forklarer, at der under fremstillingen er sket en forurening med små metalsplinter, der i visse tilfælde kan føre til en kortslutning og kraftig varmeudvikling eller brand.

De amerikanske forbrugermyndigheder oplyser, at Apple har registreret ni tilfælde af overophedning på grund af batterierne, hvor der i to af tilfældene var personer, der fik mindre forbrændinger.

Apple har frigivet de berørte serienumre på en supporthjemmeside, så det er muligt for forbrugeren at tjekke, hvorvidt man er berørt af problematikken eller ej.

Det drejer sig ifølge Apple om batterier til selskabets nu udfasede iBook G4 og PowerBook G4 i henholdsvis udgaverne med 12 og 15 tommer skærme, oplyser Computerworld.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079