23948sdkhjf

Mondosoft global partner med Microsoft

Den danske IT-virksomhed, Mondosoft, har fået ny formand. En post, der udskiftes som led i en ny oprustning og styrkelse af Mondosofts globale position.
Den danske IT-virksomhed, Mondosoft, der er blandt verdens førende leverandører af software-værktøjer til search og behavior trackning på virksomheders websites, har styrket selskabets bestyrelse med udnævnelsen af Agner N. Mark som ny formand.

Agner N. Mark har mere end 20 års erfaring inden for IT-området og har betydelig bestyrelseserfaring fra en række globale teknologi-virksomheder. Formandsposten skal ses som led i en større oprustning og styrkelse af Mondosofts position og satsning på det globale markedet.

Alene i juli måned fik selskabet nye kunder i blandt andet Tyskland, New Zealand, Holland, Østrig, samt Danmark. I alt anvender ca. 2.700 virksomheder globalt Mondosofts software i deres web sites.

- Mondosoft er en spændende og stærk virksomhed. Search og behavior tracking bliver fortsat vigtigere i takt med at en større og større del af handel, informationssøgning, borgerbetjening etc sker via Internettet. Jeg glæder mig til at være med til at løfte Mondosoft, siger Agner N. Mark.

Microsoft satser på Mondosoft
- Mondosoft er - i tæt partnerskab med Microsoft - en af de få danske teknologivirksomheder, som arbejder globalt. Derfor blev vi også fremhævet på Microsoft World Wide Partner Conference i Boston i juli, hvor Microsofts CEO Steve Ballmers i åbningstalen fremhævede Mondosoft som én af 5 væsentlige teknologipartnere for Microsoft. Den position giver os medvind, forklarer Mondosofts adm. direktør, Laust Søndergaard.

Han fortsætter:

- Vores forventninger til det kommende års tid er store. Vi fokuserer på vores evne til kontinuerligt at forbedre sites, så både brugere og virksomhederne får den bedste oplevelse. Det handler ikke længere kun om søgning og vi ved, at markedet er klar til at tage det næste skridt.

Kilde: Mondosoft. http://www.mondosoft.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078