23948sdkhjf

Prevas fyrer hel afdeling

Prevas Group har valgt at droppe investeringen i Management Consulting i Göteborg-regionen, hvilket betyder, at samtlige medarbejdere i afdelingen bliver opsagt.
En generel usikkerhed på markedet og en ændret kundeadfærd har bevirket, at Prevas foretager omstruktureringer i virksomheden. Det betyder, at selskabet har valgt at droppe investeringen i Management Consulting i Göteborg-regionen, hvilket betyder, at samtlige seks medarbejdere i afdelingen afskediges.

- Vores strategi er, at vi altid forsøger at afstemme virksomheden efter markedets forudsætninger. Det medfører, at vi gennemgår vores aktiviteter i områder, hvor vi har lav belægning. Det er meget trist, at vi er nødt til at afskedige gode medarbejdere, siger Per Melin, som er områdechef for Management Consulting på Prevas.

Han understreger, at Prevas fortsat vil bygge, konsolidere og omstrukturere Management Consulting, som fortsat skal være en del af selskabets samlede udbud. Her skal regionerne Stockholm og Malmø fungere som base.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063