23948sdkhjf

Blip Systems indgår portugisisk partnerskab

Blip Systems og Planopor annoncerede tirsdag et bredt strategisk partnerskab, der skal skabe en løsning for trafikplagede portugisiske veje og byer.
Blip Systems og Planopor annoncerede i dag et bredt strategisk partnerskab, der kombinerer de trådløse løsninger fra Blip Systems med konsulentfirmaet Planopor til at introducere BlipTrack-løsning for trafikplagede portugisiske veje og byer.

Dette er Blip Systems' tredje annoncerede partnerskab i år og med tilføjelsen af Planopor er BlipTrack nu repræsenteret i Portugal, Tyskland, Danmark, Sverige, Norge, Canada, New Zealand og Island på trafikområdet.

Om Blip Systems
Blip Systems er en privatejet trådløs-teknologi virksomhed med hovedsæde i Vester Hassing nær Aalborg. Blip Systems fokuserer på at udvikle og sælge sporingsløsningen BlipTrack, som virker ved at spore Bluetooth og Wi-Fi signaler som mobiltelefoner, tablets, håndfri installationer i biler mv. udsender.

Ved at placere sensorer på strategiske steder er BlipTrack i stand til at måle rejsetider og flow, hvilket giver byplanlæggere og vejmyndigheder en række nye muligheder for at indsamle pålidelige og real-time trafikdata. De indsamlede data krypteres og indeholder ingen persondata.


Om Planopor
Planopor er en udviklings- og konsulentvirksomhed associeret med Viapor. En erfaren og velkendt virksomhed indenfor trafiksikkerhed og signalering i Portugal med over 20 års erfaring på området.

Ressourceplanlægning og udvikling har altid været de primære fokusområder i Planopors aktiviteter med en særlig interesse i miljøspørgsmål.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094