23948sdkhjf

Ventelo udfordrer store spillere

Norske teleselskab Ventelo vil ekspandere, og det betyder, at store virksomheder på det danske tele- og datamarked skal til at passe på. Gennem opkøb af danske konkurrenter og effektiv kundeservice, satser Ventelo på at vokse betydeligt i den nærmeste fremtid.
Det norske teleselskab Ventelo, der for et halvt år siden opkøbte danske Webpartner, er på udkig efter nye opkøbsmuligheder i Danmark. Det skriver Børsen.

- Vi holder et vågent øje med vores kolleger på det danske tele- og datamarked. Kommer der en mulighed og et godt tilbud, står vi klar med tegnebogen, siger Rasmus Helmich, adm. direktør Rasmus Helmich i selskabets danske afdeling Ventelo Webpartner, til avisen.

Ventelo går målrettet efter virksomheder, der har aktiviteter i to eller tre nordiske lande. Og det er ikke mellemstore eller små virksomheder, Ventelo spejder efter. Det er de store virksomheder, der er interessante for det norske teleselskab.

Ifølge avisen satser Ventelo på, at slå de store spillere på tele- og datamarkedet med deres avancerede kundesystemer til selvbetjening og automatiseret drift, som overskueliggør kundens telesystem.

For nyligt offentliggjorde Ventelo sit regnskab. Omsætningen var steget med 45,2 % til 3 mia. sek. i forhold til sidste år på nordisk plan, informerer Dagbladet Børsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078