23948sdkhjf

Danske Aston sikrer Tectura global vækst

Amerikanske Tecturas køb af det kriseramte danske Navision-konsulenthus Aston Business Solutions giver nu for alvor pote.
Amerikanske Tecturas opkøb af Aston Business Solutions viser sig nu at blive en guldforretning. Det skriver Dagbladet Børsen i dag.

Efter et rekordår på især de europæiske markeder, kan Tectura ifølge Børsen se frem til at blive kåret som verdens bedste Microsoft-partner inden for salg af forretningssystemer. Offentliggørelsen forventes i kommende uge, når ca. 7000 af Microsofts største partnere fra hele verden mødes i Boston til Microsofts årlige partnerkonference.

Avisen skriver følgende, at Microsoft overrækker Tectura prisen, fordi selskabet har den højeste grad af kundetilfredshed, og fordi Tectura har lagt det største antal ordrer på software hos Microsoft og oven i købet har haft den største tilgang af nye Microsoft-kunder.

Tectura har vundet mere end 400 nye kunder på et år og bibringer Microsoft med 30 mio. dollars årligt i køb af licenser til forretningsprogrammer fra det tidligere danske Navision, oplyser avisen.

Tecturas europæiske forretning bygger hovedsageligt på købet af det tidligere Aston Business Solutions, som amerikanervirksomheden købte af Nordea i starten af august 2004. På blot et år har den europæiske
forretning nu øget sin omsætning med mere end 20 pct. til en lille halv mia. kr., og væksten forventes at fortsætte til omkring de 25 pct.

Indtjeningen i den dansk-baserede forretning har forbedret sig markant i det forgangne år. Da Tecutra overtog Aston, gav selskabet underskud på driften, sidste år var driftsresultatet før finansielle poster forbedret til 21 mio. kr., og målet er knap en fordobling i 2007, oplyser Børsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078