23948sdkhjf

Civitas fordobler sit resultat

Civitas A/S, som er ejet af it-virksomheden KMD A/S, kom flot ud af regnskabsåret 2005 med et stort plus på bundlinien. Civitas fortsætter således med at konsolidere sig som en vigtig spiller specielt på markedet for it-økonomisystemer til staten.
Virksomheden Civitas har en unik kompetence inden for Navision Stat og beskæftiger mere end 40 højtuddannede og specialiserede konsulenter. Kernekompetencen er forretningsforståelse og forretningsudvikling.

Civitas fik i 2005 en nettoomsætning på 41,5 mio. kr. - en stigning på mere end 5 mio. kr. Resultat før skat blev på 5,1 mio. kr., hvilket er mere end en fordobling i forhold til året før.

- Det er et imponerende resultat, Civitas har opnået i 2005. Vores succes mener jeg især skyldes, at vi ikke blot leverer et økonomisystem, men følger kunden gennem hele projektet, så kunden kan koncentrere sig om sin forretning. Det seneste eksempel er en aftale med UNI-C om konsulentbistand til at implementere økonomisystemet Navision Stat på landets 100 erhvervsskoler, siger Anette Brydegaard, administrerende direktør for Civitas.

Civitas A/S deltager i Økonomistyrelsens partnerprogram og er med til at digitalisere Danmark.

Kilde: Civitas A/S. http://www.civitas.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062