23948sdkhjf

Yoga giver produktive medarbejdere

Fem minutter i lotusstilling kan gavne både medarbejdere og virksomhed, for glade afstressede medarbejdere er produktive medarbejdere. Et nyt projekt, med Alexander Kjærulf i spidsen, fokuserer på arbejdsglæde inspireret efter østens filosofi.
Virksomheder har tidligere fokuseret på det fysiske arbejdsmiljø, hvor hævesænke-borde og ergonomiske muse blev et stort hit.

I dag er de hyppigste arbejdsskader af psykisk karakter, såsom stressbetonede sygdomme, og det har Projekt Arbejdsglæde nu sat fokus på. Det skriver Berlingske Business i dag.

Alexander Kjærulf er stifter af projektet, der har til hensigt at prøve at lempe den nuværende tendens om øgede stressrelaterede sygdomme. Det handler om at skabe en indre balance i den ansatte, at få det bedre med sig selv og sit job, siger han til avisen.

Alexander Kjærulf har på den baggrund taget initiativ til et møde mellem en indisk guru o g15 danske erhvervsledere, hvor formålet er at få nogle brugbare redskaber med hjem til sin organisation. Det oplyser han til avisen, hvor han tilføjer at en forventning om, at de ansatte bare konstant parerer ordre er aldeles ugavnligt for præstationen. Både for den enkelte og for virksomheden som helhed.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078