23948sdkhjf

Dansk sikkerhedsteknologi indtager verden

IT-sikkerhed er et marked i vækst, og med René Stockner bag roret satser unge Giritech på at erobre verdensmarkedet med et helt nyt bud på sikkerhedstekonologi.
René Stockner var manden bag Navisions gennembrud i USA, før selskabet blev opkøbt af Microsoft, og nu arbejder han frem mod at gentage succesen for danske Giritech.

Giritech har et helt nyt bud på en både godt beskyttet og enkel adgang til IT-systemer, herunder også fjernadgang - og med det nye produkt vil den unge virksomhed nu indtage verdensmarkedet. Virksomhedens succes afhænger af René Stockner, der anvender samme strategi, som gjorde Navision til en millionforretning. Det skriver Berlingske Business i dag.

Preben Damgaard, medlem af Giritechs bestyrelse, var blandt de fem Navision-stiftere, som blev milliardær på salget til Microsoft. Han har nu ansvar for at følge samme partnerstrategi som dengang.

- Væsentlig for Giritechs chance for succes er dog også, at teknologien er enkel at bruge. Også på det område ligner selskabet Navision, og der er altid plads på IT-markedet til dem, der løser en kritisk proces på en enkel måde, tilføjer Preben Damgaard. Firmaets hovedansvarlige for teknologien er Jimi Jørgensen, der opfandt Giritechs særlige teknologi. Han er samtidig medstifter af selskabet.

Analysechef Anders Elbæk, IDC, vurderer i avisen, at behovet for fjernadgang til systemerne er konstant voksende, og det har været et stort problem at få udviklet den rette teknologi til identificering af både personer og hardware de seneste år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079