23948sdkhjf

TDC skifter ledelse

Henning Dyrmose skifter post i TDC, og Jens Alder fra Swisscom forventes at tiltræde som adm. direktør og koncernchef pr. 1 november 2006.
TDC’s adm. direktør og koncernchef Henning Dyremose har sagt ja til at blive ny bestyrelsesformand i TDC. Jens Alder, der stoppede som koncernchef i Swisscom ved udgangen af januar, forventes at tiltræde som ny adm. direktør og koncernchef.

Finansdirektør og koncerndirektør Hans Munk Nielsen fortsætter i direktionen. Jens Alder forventes at tiltræde som adm. direktør og koncernchef den 1. november 2006, hvor hans kontraktlige forpligtelser i forhold til Swisscom ophører. Selskabet forventer at indgå endelig aftale herom i den nærmeste fremtid.

Henning Dyremose forventes valgt som ny bestyrelsesformand i forbindelse med TDC’s ordinære generalforsamling i marts 2007. Henning Dyremose fortsætter som adm. direktør og koncernchef, indtil Jens Alder tiltræder.

Derefter vil Henning Dyremose med titel af direktør stå til rådighed som rådgiver for den nye adm. direktør frem til den ordinære generalforsamling.

NTC planlægger et incitamentsprogram for ledende medarbejdere i TDC, som også vil omfatte koncernchef Henning Dyremose og koncerndirektør Hans Munk Nielsen.

Kilde: Københavns Fondsbørs. http://www.cse.dk

Læs mere om: TDC
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096