23948sdkhjf

Teknisk industrirådgiver styrker sine kompetencer

Fritz Schur Technical Group har opkøbt Johs Thornam som et supplement til den organiske vækst i virksomheden. Fritz Schur Technical Group vil med nyerhvervelsen styrke sin position som førende teknisk handels- og rådgivningsvirksomhed i dansk industri.
Fritz Schur Technical Group har pr. 8. juni 2006 overtaget den danske handels- og ingeniørvirksomhed Johs Thornam A/S. Fritz Schur Technical Group bevæger sig primært inden for det industrielle marked og ejer desuden datterselskabet Fritz Schur Teknik A/S, som er en af Danmarks førende handels- og rådgivningsvirksomheder inden for hydraulik, pneumatik og el-mekaniske komponenter.

Med overtagelse af Johs Thornam A/S styrkes Fritz Schur Technical Groups tekniske kompetence og produktbredde inden for procesindustri og pumpeløsninger. Opkøbet af Johs Thornam er et supplement til den organiske vækst og understøtter Fritz Schur Technical Groups position som en førende teknisk handels- og rådgivningsvirksomhed i dansk industri.

Administrerende direktør i Fritz Schur Technical Group, Mads-Ole Astrupgaard siger om opkøbet:

- Johs Thornam er en traditionsrig og veldrevet virksomhed med mange erfarne og veluddannede medarbejdere. Tilføjelsen af Johs Thornam vil udvide gruppens industrielle forretningsplatform, tilføje hele gruppen endnu flere kompetencer, ligesom det giver mere tyngde i forhold til større kunder og strategiske leverandører.

Johs Thornam A/S fortsætter sit virke uden ændringer i medarbejderstab, produktprogram eller daglige ledelse.

For mere information, se http://www.fst.dk og http://www.thornam.com

Kilde: Pressemeddelelse fra TSM A/S.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125