23948sdkhjf

Boom i videokonferencer

I en verden, hvor møder afholdes på tværs af landegrænser, er videokonferencer på storskærme i markant vækst. Markedspotentialet vokser, og branchen for audio- og videokonferenceudstyr forudser et boom inden længe.
Kun 10 procent af moderne mødelokaler på verdensplan har i dag video- eller audiokonferenceudstyr, og det selvom der dagligt afholdes møder på tværs af kontingenter eller bygrænser.

Der er derfor stort potentiale i konferenceudstyret, og producenter vurderer, at det blot er et spørgsmål om tid, før branchen vil opleve et boom.

På det danske marked er Dansk Data Display førende på blandt andet audio- og videokonferenceudstyr til mødelokaler i Danmark, og indtil nu har virksomheden kun oplevet en jævn vækst. Det helt store boom er dog ikke langt væk, mener produktansvarlig for videokonference Tommy Norlav, ifølge Erhvervsbladet.

- Der, hvor det kan blive stort, er i forhold til pc'en. Det er utrolig nemt at bruge, og kvaliteten er virkelig god, forklarer han til avisen.

Tommy Norlay mener, at markedet indtil nu har været præget af en forvirring, fordi der i dag findes så mange forskellige netværksstandarder. Derfor venter producenter og leverandører på, at SIP (Session Initiation Protocol) bliver standardiseret. Det er en standard, som er velegnet til multimedieaktiviteter, der involverer video og lyd, skriver Erhvervsbladet.

Kilde: Erhvervsbladet

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078