23948sdkhjf

Produktnyhed: DSE A/S lancerer nyt fixtur

DSE A/S introducer nyt højtudviklet HF Tæt Fixtur for produktionstest inden for trådløs kommunikation. Det nye fixtur lanceres på Elektronik 2006 i Odense til september.
HF Tæt Fixturet er det seneste i rækken af en voksende produktline hos DSE, der oplever et stigende marked for trådløs kommunikation.

DSE A/S i Horsens, har udviklet et nyt højtudviklet HF Tæt Fixtur, DSE5105 for produktionstest inden for trådløs kommunikation som Bluetooth, WLAN, fjernbetjeninger, mobiltelefoner mv. Et specialdesignet produkt til et hastigt voksende marked

Det nye DSE5105 HF Tæt Fixtur er unikt, da det er specialdesignet til, at producenten nemt og enkelt kan foretage opdateringer, så det kan anvendes til et andet produkt. Dette er en stor fordel for den enkelte producent i en verden, hvor de elektroniske produkter konstant forandrer sig og videreudvikles.

- Se blot på udviklingen inden for mobiltelefoner og Bluetooth. Time to market er ekstrem kort, og kravet om nye modeller med nye funktionaliteter er stærkt stigende. Så er det vigtigt at producenten hurtigt kan tilpasse sig markedet - og det kan de ved at anvende den nye DSE5105, fortæller Jørgen Kjærsgaard, Salgschef i DSE - Test Technology Division.

DSE5105 vil blive demonstreret på elektronikmessen 2006 den 12. - 14 september i Odense på Elektronik 2006.

Kilde: Pressemeddelselse fra DSE A/S. http://www.dse.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08