23948sdkhjf

Forhhammer investerer i kriseramte Cellpoint

Det kriseramte teknologiselskab Cellpoint, som er stiftet af Michael Mathiesen, er i gang med at sikre sig kapital til endnu et års drift. Finansmand Peter Forchhammer er inde i billedet som investor.
Peter Forchhammer er inde i billedet som investor, når teknologiselskabet Cellpoint jagter ny kapitalindsprøjtning. Det skriver Dagbladet Børsen i dag.

For at den nye finansiering skal gå igennem stiller det krav til en række af virksomhedens eksisterende kreditorer. De skal gå med til at få deres tilgodehavender konverteret til aktier i Cellpoint, der i løbet af de sidste halve år har mistet 80 pct. i værdi.

Hvis forhandlingerne går igennem, hvilket forventes i løbet af denne uge, bliver der tale om en samlet investering i Celloint, der forbedrer kapitalgrundlaget med et mindre tocifret millionbeløb. Det er nok til at holde Cellpoint kørende et års tid endnu.

Teknologiselskabet Cellpoint satser primært på udvikling og salg af trådløse headset til mobiltelefoner, et marked der i øjeblikket oplever kraftig vækst.

Peter Forchhammer har i forvejen investeret i op mod en snes porteføljeselskaber gennem sit personlige holdingselskab
Synerco. Blandt investeringerne er forlaget Chili, vindmølleselskaberne Eurotrust og Aktiv Gruppen, investeringsselskabet
Capnordic og væskemåleproducenten Chemometec.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094