23948sdkhjf

TEXAS INSTRUMENTS fordobler sin chip-produktion

Texas Instruments (TI), der er bedst kendt for deres lommeregnere, annoncerer i en pressemeddelelse, at de vil fordoble sin chip-produktion. Samtidig meddeler de, at ny teknologi vil nedbringe strømforbruget for processorer med 40 %.
TI siger i en ny pressemeddelelse, at de ved hjælp af den avancerede 45 nm teknologi vil være i stand til at producere det dobbelte antal chips per silicom wafer, og det vil give store besparelser i forhold til strømforbruget. Samtidig øges processorhastigheden med 30 %.

TI spiller en væsentlig rolle på det bærbare marked, og den nye teknologi vil skabe markante forbedringer for blandt andet mobiltelefonen.

Det kan i dag være svært for de avancerede telefoner at holde strøm, og den nye 45 nm teknologi kan hjælpe kraftigt på dette område. 3D spil og andre avancerede multimedieprogrammer får blandt andet et stort løft, meddeler TI.

Ifølge pressemeddelelsen annoncerer TI, at de nye chips skal produceres på deres Texas-fabrikker og allerede næste år vil der være testeksemplarer klar. Fuld produktion forventes igangsat i 2008.

Kilde: Pressemeddelelse fra Texas Instruments. http://www.ti.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.066