23948sdkhjf

Messenyhed: electronica 2006

Messe Muenchen International har netop offentliggjort programmet for electronica 2006. Arrangøren forventer, at op mod 75.000 vil besøge messen, der løber af stabelen 14.-17. november 2006.
Messe Muenchen International er arrangør af electronica 2006, der løber af stabelen 14.-17. november 2006. Messen afholdes i New Munich Trade Fair Center, hvor mere end 3000 udstillere vil demonstrere deres nyeste produkter og services.

Electronica 2006 har temasat en række konferencer, som afholdes sideløbende med udstillingen. Bilproducenter og underleverandører til bilindustrien præsenterer blandt andet branchens seneste udvikling på elektronikområdet.

Konferencen i trådløs kommunikation fokuserer på de tekniske aspekter i fremtidens trådløse kommunikation, primært i industriel øjemed.

En tredje konference sætter fokus på blandt andet software-løsninger, risikostyring, genanvendelighed af hardware/software IP og outsourcing-strategier i udviklingsprocesserne.

Mikro- og nanoteknologi er nyt på electronica-messen, hvor også sensorteknologi og servoteknologi, der er tæt forbundet med mikroteknologi bliver præsenteret.

En anden begivenhed på messen er kåringen af prisen "System on Chip Design Award for Industrial & Automotive Applications", hvilket præmierer den bedste præstation i “System-on-chip design” i den europæiske elektronikindustri.

For mere information, se messens officielle hjemmeside http://www.electronica.de

Kilde: evertiq

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078