23948sdkhjf

Kursusforløb: Udvikling af IT-lediges kompetencer

FDIH udbyder kursusforløb med fokus på forretningsmæssig videreudvikling af IT-lediges kompetencer i Århus Amt. Formålet er at bygge bro mellem kursisten og erhvervslivets behov.
”Fremtidens IT-ansatte” er et uddannelseforløb, der henvender sig til ledige med en IT-uddannelse eller erfaring / anden baggrund inden for IT. Så ønsker du at opgradere dine IT-kompetencer i et forretningsmæssigt perspektiv, er kurset måske noget for dig.

Rambøll Management og eVisions Group leverer ekspertice og undervisning indenfor en række forretningsorienterede IT-områder. Der bliver blandt andet sat fokus på elektronisk handel og markedsføring, IT-understøttet projektstyring og eVidendeling.

- Rambøll Management har fokus på IT branchens ressourcer og derfor deltager vi gerne i et projekt vedrørende opgradering af kompetencer blandt IT-uddannede, siger chefkonsulent i Rambøll Management, Jakob Munk Nielsen.

- Det gælder om at bygge bro mellem teknik og forretning og samtidig er det målet at fremme kommunikationen og håndteringen af forretningsprocesser, som griber ind i såvel den forretningsmæssige del som den IT baserede del af virksomheden, siger Martin Nielsen, direktør i eVisions Group, om forløbet i FDIH.

- Netop krydskompetencer såsom at skabe bro mellem IT/teknik og forretning er en meget efterspurgt kompetence i erhvervslivet i dag, siger projektleder Tine Frandsen, FDIH. Hun tilføjer, at især de indlagte 3 x 4 ugers praktik er med til at skubbe deltagerne i arbejde, såvel de nyledige uden job-erfaring som de øvrige ledige. Praktikken åbner mulighed for at begge parter kan se hinanden an inden en eventuel ansættelse, tilføjer Tine Frandsen.

Kurset er gratis, idet det er finansieret af EU’s socialfond. Deltagere optages løbende, næste optag er 19. juni og 31. juli. Det er stadig muligt at tilmelde sig forløbet inden sommerferien.

Yderligere oplysninger hos projektleder Tine Frandsen, på telefon 70 20 16 38

Kilde: Pressemeddelse fra FDIH. http://www.fdih.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063