23948sdkhjf

Bridema ud med rekord-omsætning

Bridema har mærket en øget konkurrence, men kommer ud med en omsætning på 1,8 mia. kr. i 2005 og et overskud på 22 mio. kr.
Bridema, der er europæisk distributør af computerkomponenter, har sidste år ageret i et marked, der har været karakteriseret af et væsentligt øget pres på margin på alle de europæiske markeder.

Markedet taget in mente vurderer selskabets ledelse resultatet som meget tilfredsstillende.

Faktisk er omsætningen i perioden på 2,574 mia. kr., da årsrapporten dækker over en omlægning af regnskabsperioden til kalenderåret og er derfor ekstraordinært på 18 måneder.

Virksomheden har i perioden øget professionaliseringen ved at styrke direktionen med eksterne kompetencer på salg, økonomi og markedsføring.

Bridema har i august 2004 etableret paneuropæisk lager & RMA i Holland med næste-dag levering i hele Europa, ekskl. Norden, der serviceres fra Danmark.

Endvidere har Bridema flyttet det danske hovedkvarter til mere attraktive lokaler for at kunne fastholde og tiltrække nye, kompetencetunge medarbejdere.

Sommeren 2005 kåret til Danmarks bedste distributør af Dagbladet Børsen.

Virksomheden er i perioden skiftet fra at være ejet af de fire grundlæggere til nu at være ejet 51% af db Group A/S og 49% af to af de fire oprindelige grundlæggere, Brian Duelund & Dean Nielsen.

Kilde: Bridema. http://www.bridema.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063